Napelem

Napelemek 25 év garanciával

Az Ulica Solar megnyitotta közép-európai irodáját

Az egyik legnagyobb kínai cégcsoport, a Sanshan Gro up, napelemgyártással és fejlesztéssel foglalkozó leányvállalata, az Ulica Solar megnyitotta közép-európai irodáját.

A kínai óriáscég 10. éve gyárt kiváló minőségű napelemeket.

A magas szintű minőséget mutatja, hogy a cég világszerte nagy megrendeléseket teljesít Japántól kezdve az Egyesült Államokig.


Sok – egyenként több megawattos – óriásprojektjük valósult már meg Európában is. Az Ulica napelemek egy németországi független minősítési teszten a harmadik helyezést érték el energiahozam tekintetében, ezzel maguk mögé utasítva sok európai és távol-keleti gyártó termékeit.

A növekvő közép- és kelet-európai piaci igények közvetlen kiszolgálása érdekében az Ulica Solar magyarországi központtal megnyitotta irodáját, ahonnan versenyképes áron, erős szakmai háttérrel fogja tudni
kiszolgálni ügyfeleit.

A gyári képviselet tervezést és műszaki kivitelezést is vállal a folyamatosan készleten tartott napelemek
forgalmazásán túl. A gyártó a közeljövőben a szomszédos országokban is helyi irodák megnyitását tervezi.

Az Ulica Solar a legmodernebb automatizált gépsorokkal végzi a termékek fejlesztését és gyártását ezzel biztosítva a napelemek magas hatékonyságát, és így lehetőséget teremt, hogy az Ulica napelemekbe beruházók befektetése hamarabb megtérüljön.