Napelem

Napelemek 25 év garanciával

Megbízhat-e a kínai napelemekben?

Megbízhat-e a kínai napelemekben?

Egy napelemrendszer kiépítése több évtizedre szóló beruházást jelent, a rendszer elemeinek kiválasztásánál éppen ezért a hatékonyság és a bekerülési ár mellett az egyik legfontosabb szempontnak a megbízhatóságnak kell lennie.

Az ár, a hatékonyság és a műszaki paraméterek egzakt számokkal meghatározó értékek, amelyek vásárlás előtt egymással egzakt módon összehasonlíthatóak. De mi a helyzet a megbízhatósággal?


Vajon mi alapján dönthető el, hogy egy adott terméket megbízhatónak tartunk-e vagy sem?

Cégünk, a Nádland Kft., azért vállalta fel bátran a kínai Ulica Solar napelemek közép-európai képviseletét, mert az alábbi szempontok alapján meggyőződtünk arról, hogy egy olyan megbízható gyártói háttérrel rendelkező, minőségi termékről van szó, ami hosszú távon is kiemelkedően jó befektetés lesz mindazok számára, akik az Ulica mellett döntenek.


1.    Gyártói háttér

A Ningbo Ulica Solar Science & Technology Co., Ltd.-t, 2005 augusztusában alapította a Shanshan Group, amely egyike a legerősebb 500 kínai vállalatnak.

Ez az erős vállalati háttér garantálja nagy fokú pénzügyi stabilitást, valamint azt, hogy az Ulica Solar már az alapításától kezdve a világ élvonalához tartozó gyártástechnológiáját alkalmazhatja.

2.    Gyártástechnológia

A termelési kapacitás növelése és a legjobb minőség elérése érdekében az Ulica Solar a legfejlettebb szilícium napelem gyártási technológiát és eszközparkot Németországból, Olaszországból, Amerikából, Japánból és Spanyolországból szerezte be.

A kiforrott, legelismertebb gyártóktól származó gépsorokon a cég éves gyártási kapacitása jelenleg 450 MWp.

 3.    Minőségbiztosítás

Az Ulica nagy hangsúlyt helyez a minőségbiztosításra, aminek két fő pillére az ISO 9001:2008 sztenderd szerint zajló gyártás során megvalósuló auditált minőség ellenőrzés, valamint a vásárlói elégettségi folyamatos monitorozása. 

4.    Tanúsítványok

A világ különböző részein működő független tanúsító intézetek által elvégzett vizsgálatok egy termék megbízhatóságának egyik legfontosabb mutatói. Az Ulica napelemek 13 különböző nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek japán, amerikai és európai uniós szabványok alapján kiállítva, melyek mindegyike letölthető a tanúsítványok menüpont alatt.

5.    Kutatás fejlesztés

Az Ulica Solar nem csupán a legmodernebb technológiát használja, hanem még hozzá is tesz annak fejlődéséhez.

A cég előremutató kutatómunkájának gyümölcseként az elmúlt 9 évben 23 nemzetközi szabadalmat jegyeztetett be

6.    Garancia

Minden Ulica Solar napelemre biztosított a 10 év általános garancia, ami a felhasznált anyagokra, valamint a gyártási eredetű meghibásodásokra vonatkozik. Ezen felül a 25 év lineáris teljesítménygarancia az első évet követően garantálja, hogy a napelemek teljesítménye nem csökken évi 0,7%-nál jobban.

A garanciáról részletesen a termékek menüpontban olvashat.

7.    Referenciák

Kínai gyártó lévén a fejlett országok piacai eleinte szkeptikusan fogadták az Ulica Solar termékeit, de ma már rendszeresen szállít Németországba, Olaszországba, Franciaországba, Spanyolországba, Belgiumba, Portugáliába, Hollandiába, Amerikába, Japánba, a Cseh Köztársaságba, Magyarországra, Romániába, Ausztráliába és a világ számos más országába is.
Kattintson ide a kiemelt referenciáink megtekintéséhez!

8.    Magyarországi iroda

A színvonalas vevőszolgálati ügyintézést, hatékony terméktanácsadást, elérhető after-sales szolgáltatásokat az Ulica Solar csakis egy elérhető, szakmailag felkészült, helyi piacismerettel rendelkező képviseleti irodával tartja megvalósíthatónak.

Irodánk elérhetőségeit megtalálja itt:  KAPCSOLAT