Napelem

Napelemek 25 év garanciával

Gyártói háttér

Ulica Solar vállalati profil

A Ningbo Ulica Solar Science & Technology Co., Ltd.-t (Ningbo Ulica Napenergia Tudományos és Technológia Vállalatot), 2005 augusztusában alapította a Shanshan Group, amely egyike a legerősebb 500 kínai vállalatnak.

Ez a professzionális cég napelem cellák és modulok gyártására specializálódott és napelemrendszer telepítési szolgáltatást nyújt Kínában. Energikus és egységes csapattal rendelkezik beleértve tapasztalt műszaki szakembereket, PhD-s és tapasztalt mérnököket a napenergia szakterületéről.Megalapítása óta az Ulica Solar mindig nagy hangsúlyt fektetett az új technológiák kutatására és fejlesztésére.

17 szabadalmunk közül az egyik - az N típusú monokristályos szilícium napelem - elnyerte a National Torch Program díjat. Az Ulica Solar számára fontos volt a nagy hatékonyság és a minőség fejlesztése, de a gyártási költségek csökkentése is.

Jelenleg nemzetközi high-tech vállalatként és Ningbo városban levő mérnöki centrumként számos nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkezünk:

CE, IEC 61215 & IEC 61730/TÜV, UL, ISO9001, CEC és a CGC-Solar.

Az Ulica szintén szoros együttműködésben áll néhány magas presztízsű intézettel és egyetemmel, mint amilyen a Ningbo Material Technology& Engineering Institution of Chinese Academy of Sciences, és a Shanghai Donghua University.

A termelési kapacitás növelése és a legjobb minőség elérése érdekében az Ulica Solar a legfejlettebb szilícium napelem gyártási technológiát és eszközparkot Németországból, Olaszországból, Amerikából, Japánból és Spanyolországból szerezte be.

Jelenleg a cég éves napelem cella termelési kapacitása 450 megawatt, napelem modul termelési kapacitása szintén 450 megawatt.

Az Ulica termékeit többek között Németországba, Olaszországba, Franciaországba, Spanyolországba, Belgiumba, Portugáliába, Hollandiába, Amerikába, Japánba, a Cseh Köztársaságba, Magyarországra, Romániába, Ausztráliába és számos más országba is exportálja, termékei a világ minden táján széles körű elismerést váltottak ki.

„Integritás, innováció, tudatosság, felelősség”

Ez az esszenciája és fő értéke az Ulica vállalat kultúrájának, ennek forrása kimeríthetetlen és ez a legnagyobb szellemi kincs. Az Ulica Solar korábban is és jövőben is védeni fogja a bolygónkat, és egyre több család számára teszi élvezhetővé a megújuló napenergia használatát és ezzel egy tisztább és élhetőbb környezetet biztosít.

Az Ulica Solar vezető pozícióra törekszik a napenergia hasznosítás területén és hozzá kíván járulni a globális környezetvédelemhez és az energia gazdaságos felhasználásához is.Befektetői háttér

Az Ulica Solar napelem cella és modul gyártó vállalat anyavállalata, a Zheng Yonggang úr vezetése alatt álló Shanshan Investment Holding biztos alaptőkével rendelkezik.

2008-ban az éves forgalom elérte a 11,6 milliárd kínai jüant (1,7 milliárd dollár), míg 2009-ben a 12,8 milliárd kínai jüant (1,9 milliárd dollár) és a jelenlegi vállalati nyereség 10 milliárd kínai jüanra (1,5 milliárd dollár) tehető.

Az üzleti tevékenység köre magában foglalja a divat ipart, a megújuló energiát és újonnan kifejlesztett anyagok felhasználását, befektetést, ipari park üzemeltetését és fejlesztését, nemzetközi kereskedelmet és számos más tevékenységet is.

A cégcsoport két leányvállalata is szerepel a kínai vállalatok Top 500-as listáján:

A Shanshan Share és a Zhongkeyinghua. 2009-től a Shanshan Group a menedzsment, a védjegyek és a technológia területén teljes körű és szoros együttműködést folytat az ITOCHU-val, ami a világ 500 legnagyobb vállalata közé tartozik.

Számos korszerű üzleti koncepciót és gyakorlatot először ők vezettek be Kínában, mint a márkanév stratégia, fejlesztési stratégia, eszmei tőke felhalmozása, multi-brand stratégia és a globalis márka. A Shanshan Group bevezetett egy kollektív vezetési rendszert, valamint egy részvény kibocsátási reformot és a Kínai kormány által támogatott 520 kulcsfontosságú vállalat egyikévé vált, a kínai top 500-as listán is szerepel.

A vállalat 22 márkanév birtokosa és több, mint 1500 hivatalos viszonteladóval rendelkezik országszerte.

A Shanshan Group 1999-ben a változatos high-tech ipar irányában mozdult el.

Napjainkban a Shanshan Science & Tech Co. Ltd. már a legnagyobb és legkorszerűbb gyártója a világon a lítium akkumulátorok anód és katód anyagainak, valamint elektrolitoknak.
Négy nemzeti és 863 tudományos és technológiai projekt kivitelezésében vett részt és tucatnyi szabadalommal rendelkezik. A lítium-ion akkumulátorok anyagainak globális ellátó láncolatában is kiváló pozíciót nyert.
Nagyon jó kapcsolatban áll a SONY, a PANASONIC, a MOTOROLA, az LG, stb. cégekkel.

A biológiai technológia területén a Wuxi Shanshan biological technology Co., Ltd. 2002-ben részt vett folyékony szén-dioxid szuper-kritikus extrakciójában és Ázsia legnagyobb extrakciós műszerével és korszerű
technológiával büszkélkedhet.

A Shanshan Group sikeresen betört a pénzügyi befektetések piacára is, mint amilyen a részvénykibocsátás a Ningbo Bank és a Shanli Futures részvételével, tulajdoni és tőkerészt nyert a Zhongkeyinghua cégben.

Kockázati befektetései során a Shanshan Group 2003-ban befektetéseket vásárolt a híres Jiuyou Net számítógépes játékokkal foglalkozó cégben, amely az elmúlt néhány évben rendkívül dinamikusan fejlődött.

A Shanshan Group további nagy befektetései a Tudományos és Technológiai Pionír Park Ningbo Shanshan-ban és a Langfang Tudományos és Technológiai Völgy, amelyek technológiai inkubátorok, egyfajta Kínai Szílicium Völgy.

Óriási támogatást és növekvő platformot nyújtanak az új kínai innovatív high-tech vállalatok számára.